Tom FordDe knappe excentriekeling Tom Ford [ex creatief directeur van Gucci ook artistiek opperbrein van Yves Saint Laurent] koos ervoor om zijn comeback te verwezenlijken met zonnebrillen, want met dat specifieke accessoire koestert hij een zekere band. “Mijn zonnebrillen-lijn is waarschijnlijk iets luxueuzer dan alles wat momenteel op de brillenmarkt te vinden is. Gucci was een pionier in het concept van masstige (samentrekking van mass and prestige, luxe voor de massa dus, RB), maar waarin ik persoonlijk geĆÆnteresseerd ben, is opnieuw de creatie van echte luxe. Daarmee bedoel ik een superieure kwaliteit, meer aandacht voor detail, een kleinschaligere distributie en een hogere prijsklasse.” De Tom Ford brillen zijn aerodynamisch gemodelleerd, zijn soms zo groot als vliegeniersbrillen en doen retro futuristisch aan. Ford werkt vooral met bijzondere tinten, lak en smokey effecten. Op de veren (de ‘oortjes’ zeg maar) van de designjuweeltjes staat een kleine T en op de lenzen prijkt het gloednieuwe Tom Ford-logo


ChanelZicht is de jongste Chanel dealer van Amsterdam! Wij zijn trots op deze nieuwe status die ons onlangs officieel werd toegekend door het gerenommeerde modehuis uit Parijs.

Het betekent natuurlijk ook dat wij alleen de allernieuwste collectie Chanel correctiemonturen en stijlvolle zonnebrillen voor u uit Parijs hebben laten komen. Chanel is een absolute aanvulling op ons toch al zeer uitgebreide assortiment brillen.


Ray-BanEen Ray-Ban zonnebril staat voor authentiek, maar tegelijkertijd eigentijds design. Steeds opnieuw slaagt het merk erin om op trends in te spelen zonder haar eigen vertrouwde look te verliezen. De monturen hebben allemaal een grote historie en bij elk ontwerp is rekening gehouden met een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden. Zij bieden te allen tijde draagcomfort en een goede pasvorm. De nieuwe Ray-Ban zonnebrilcollectie biedt naast mooie strakke herenmodellen in kunststof en metaal ook schitterende damesbrillen.

Trendy monturen die volgens de laatste trends op modegebied zijn vormgegeven worden afgewisseld door brillen met een tijdloos design. Er is voor ieder wat wils. Ook voor kinderen heeft Ray-Ban een zonnebrilcollectie met de wereldberoemde Ray-Ban handtekening. De monturen hebben zachte contouren en zijn er in zowel kunststof als metaal. Ze hebben een exceptionele pasvorm en zijn comfortabel en duurzaam. De zonnebrillen zijn bovendien leverbaar in vele verschillende kleuren die kinderen aanspreken.


PradaMiuccia Prada staat momenteel stevig aan de top in de mode-industrie. En wij begrijpen wel waarom. Want ook haar zonnebrilcollectie voor komend voorjaar is weer het neusje van de zalm. Iedere bril straalt ingetogen luxe uit en is zeer stijlvol. De kenmerkende rustige kleuren, het strak metalen logobalkje en de specifieke vorm van het glas zijn allemaal echte Prada-elementen.


PersolPersol zonnebrillen zijn een prachtig statussymbool. Ze combineren allure met elegantie en kwaliteit met een typisch Italiaanse stijl.

De nieuwe modellen blijven klassiek van vorm en zijn gemaakt in pure tinten zoals mooi havanna bruin.

Wat ongeƫvenaard blijft, is de kwaliteit van het kristalglas. Dit zorgt werkelijk voor een zeer scherp en rustig beeld. Voor glimmende oppervlakten als water en asfalt zijn gepolariseerde glazen verkrijgbaar.

Ook het draagcomfort wordt altijd gegarandeerd door het unieke Meflectosysteem in de pootjes.