Kinderbrillen



Niet alleen jarenlange ervaring bracht mij, vader van Fleur op het idee mij te gaan specialiseren in de verkoop en aanmeting van kinderbrillen.

Ik ben dol op kinderen en weet precies hoe belangrijk het is om peuters, kleuters en tieners op ontspannen wijze in de juiste sfeer te begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe of eerste bril.

En de locatie in de Scheldestraat (vol hippe kinderwinkels) is dan ook niet voor niets gekozen!

Sommige kinderen hebben een fijne of kleine gezichtsvorm, andere hebben een meer robuust, lang of breed gezicht. Ieder gezicht is uniek. Uiteraard is het wenselijk dat de bril die u kiest, past bij het gezicht van uw kind, de kleur van de huid van uw kind, de vorm van de ogen.

Nog belangrijker is het feit dat uw kind zich prettig voelt met de gekozen bril. De bril moet comfortabel zitten en tegen een stootje kunnen.Zicht biedt een unieke keuze uit maar liefst meer dan 100 monturen voor kinderen. In de uitgebreide collectie van o.a. Lafont, Nike en Ray-Ban komen alle mogelijke maten, kleuren en vormen voor. Zicht hanteert een speciaal tarief voor super ontspiegelde kunststof kinderbrillenglazen!