KinderbrillenNiet alleen jarenlange ervaring bracht mij, vader van Fleur (13 jaar) op het idee mij te gaan specialiseren in de verkoop en aanmeting van kinderbrillen.

Ik ben dol op kinderen en weet precies hoe belangrijk het is om peuters, kleuters en tieners op ontspannen wijze in de juiste sfeer te begeleiden bij het uitzoeken van een nieuwe of eerste bril.

En de locatie in de Scheldestraat (vol hippe kinderwinkels) is dan ook niet voor niets gekozen!

Sommige kinderen hebben een fijne of kleine gezichts- vorm, andere hebben een meer robuust, lang of breed gezicht. Ieder gezicht is uniek. Uiteraard is het wenselijk dat de bril die u kiest, past bij het gezicht van uw kind, de kleur van de huid van uw kind, de vorm van de ogen.

Nog belangrijker is het feit dat uw kind zich prettig voelt met de gekozen bril. De bril moet comfortabel zitten en tegen een stootje kunnen.Zicht biedt een unieke keuze uit maar liefst meer dan 100 monturen voor kinderen. In de uitgebreide collectie van o.a. Lafont, Nike en Inface komen alle mogelijke maten, kleuren en vormen voor. Zicht hanteert een speciaal tarief voor super ontspiegelde kunstof kinderbrillenglazen!


MykitaMykita is een jong Duits merk, opgericht in 2003 door de grondleggers van de brillenstudio ic! Berlin: Moritz Krueger, Philipp Haffmans, Daniel Haffmans en Harald Gottschling. Zij zijn voortdurend op zoek naar hoogwaardige en innovatieve materialen die ze verwerken in stijlvol, ingetogen en individualistisch design. De naam Mykita is afgeleid van het Duitse woord voor kinderdagverblijf: het eerste pand van Mykita is gevestigd in een voormalig kinderdagverblijf. Het bijzondere aan de monturen van Mykita is dat er geen schroeven gebruikt worden. Het zijn dan ook technische hoogstandjes